Voetbal4u.com

Eredivisie HOOFDPRIJS: ‘Marc Overmars moet 25 miljoen euro aftikken voor doelwit’

Ajax heeft interesse in Abdülkadir Ömür van Trabzonspor. Dit weet het medium O Jogo te melden. Hij moet wel een bedragje kosten, namelijk 25 miljoen euro.

De Portugese krant schrijft dat de Eredivisie-topclub al heel erg lang achter de achttienjarige middenvelder aanzit, waardoor de ploeg van oefenmeester Erik ten Hag misschien wel een streepje voor heeft bij de voetballer in kwestie en diens zaakwaarnemers. Er zijn echter kapers op de kust in de vorm van FC Porto, maar ook clubs als Arsenal en Manchester United. Ömür maakt erg veel indruk in Trabzon en de verwachting is dat hij in de aankomende zomer wel zal vertrekken.

De werkgever van de grote belofte heeft echter eurotekens in de ogen gekregen en vraagt minimaal 25 miljoen euro voor zijn speler. Bij een dergelijke vraagprijs lijkt Ajax kansloos, al betaalde directeur spelerszaken Marc Overmars iet meer dan een jaar geleden 12 miljoen euro voor vleugelspits David Neres aan het Braziliaanse Sao Paolo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.