Voetbal4u.com

Eredivisie Heerenveen-verdediger in beeld bij PSV: “Dat heb ik ook gehoord”

FOX Sports-analist Kenneth Perez denkt dat PSV er goed aan zal doen om Denzel Dumfries over te nemen van SC Heerenveen. Zelf zegt de speler er het volgende over:

“Dat heb ik gehoord. Maar dat doet niks met mij, hoor”, reageert Dumfries in de Leeuwarder Courant. “PSV kwam ook al ter sprake toen ik nog bij Sparta voetbalde. Maar wij moeten met Heerenveen de play-offs halen. We hebben te vaak onnodig punten laten liggen, dus dat wordt nog een zware taak. Dáár ligt bij mij de focus op.”

Tegen Willem II noteerde de verdediger al zijn zevende assist van het seizoen. “Zelf heb ik drie keer gescoord, dus ik ben direct betrokken bij tien doelpunten”, berekende Dumfries. “Goede statistieken en we gaan gewoon door.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.