Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Clubleiding Ajax neemt beslissing over Edwin van der Sar

Het rommelt bij Ajax. De prestaties zijn absoluut niet goed en dit is ook te wijten aan de prestaties van algemeen directeur Edwin van der Sar. Volgens een bron binnen de Amsterdamse Eredivisie-topclub zou de oud-keeper zelfs moeten vrezen voor een ontslag, maar zo ver is het nog niet.

President van de raad van commissarissen Leo van Wijk laat namelijk weten: “Wij zijn als rvc natuurlijk ook teleurgesteld in de resultaten van de laatste twee wedstrijden, maar we staan achter het door de directie gevoerde beleid…” De Telegraaf vult aan: “De voormalige topman van KLM was half november op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) kritisch op Van der Sar (en Peter Bosz), omdat hij vond dat de commissarissen laat op de hoogte waren gesteld van de problemen tussen club en trainer. Daardoor was het vertrek van Bosz niet tegen te houden. De afgelopen maanden waren er veelvuldig en indringende gesprekken tussen directie en rvc.”

Men gaat verder: “Deze week pleitte erelid en voormalig bestuurder Arie van Os voor het vertrek van Van der Sar. Vanuit alle geledingen van de club werd vervolgens aangedrongen op een andere rol van de algemeen directeur. Van Wijk wil niet nader ingaan op de kritiek op de voormalige topkeeper.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.