Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-scout op de tribune voor Mathias Jensen’

Ajax-scout John Steen Olsen zat gisteren op de tribune tijdens de wedstrijd FC Nordsjælland – FC Midtjylland. Dit weet het medium BT te melden. De topscout zat voor middenvelder Mathias Jensen op de tribunes. Na afloop van de wedstrijd sprak Jensen over de interesse van Ajax. “Ik weet dat er elke keer clubs zullen zijn als we zo jong zijn en zo goed spelen. Natuurlijk is er nu veel aandacht voor mij, maar er waren ook 10 anderen die het goed deden. Ik ben er zeker van dat de vele clubs naar het hele team kijken. Dus ik denk daar niet aan als ik speel,” zei Jensen.

Of de 22-jarige middenvelder de overstap zal maken naar Ajax weet hij nog niet. “Ik heb het gevoel alsof iedereen het vanzelfsprekend vindt dat ik naar hem overstap. Ik ben er zelf nog niet uit. Ik sluit het niet uit, maar ik houd alle mogelijkheden open. Er zijn veel mooie clubs in Europa. Er is natuurlijk veel over gepraat, maar ik heb nergens grip op.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.