Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Barcelona ziet in Ajax-speler opvolger van Andres Iniesta’

Het ziet ernaar uit dat Andres Iniesta bezig is aan zijn laatste maanden als speler van FC Barcelona. De middenvelder kan namelijk gaan cashen in China. Achter de schermen zijn de Catalanen bezig met een speler van Ajax.

Calciomercato schrijft dat het er alle schijn van heeft dat het middenveld van Barça in de aankomende zomer een makeover krijgt. We weten als dat de Braziliaanse middenvelder Arthur naar Catalonië vertrekt, maar omdat Iniesta en André Gomes hoogstwaarschijnlijk weggaan heeft de grootmacht nog een nieuwe spelverdeler nodig. Wat dat betreft zou technisch directeur Robert Fernandez uitgekomen zijn bij Donny van de Beek van Ajax. Hij zou over een aantal maanden al moeten transfereren.

Het is niet uitgesloten dat de Catalanen zullen proberen om een dubbeldeal te scoren bij de Amsterdamse Eredivisie-topclub. Ook Matthijs de Ligt wordt immers al geruime tijd gevolgd door de scouts van Barça. De jonge verdediger kost ongeveer 40 tot 50 miljoen euro, maar we weten niet wat directeur spelerszaken Marc Overmars precies vraagt voor zijn ploeggenoot Van de Beek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.