Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘FC Barcelona gaat Ajax helemaal leegkopen’

FC Barcelona houdt de verrichtingen van diverse Ajax-spelers scherp in de gaten. Volgens het medium El Mundo Deportivo zullen de Catalanen in de zomer hun slag proberen te slaan bij de Amsterdammers.

De krant schrijft namelijk dat de clubleiding in het Camp Nou-stadion onder de indruk is van een groot aantal spelers van de Eredivisie-topclub. Matthijs de Ligt wordt al geruime tijd gevolgd, maar dat geldt ook voor de beide middenvelders Donny van de Beek en Frenkie de Jong. De eerstgenoemde zou Andrés Iniesta op kunnen volgen, waar de laatstgenoemde naar verluidt in beeld is als toekomstige opvolger van controleur Sergio Busquets.

De scouts van Barça zien in De Jong de nieuwe Frank Rijkaard en hebben volgens het Spaanse dagblad al een aantal positieve rapporten opgesteld over de international van Jong Oranje. Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat technisch directeur Robert Fernandez in de aankomende transferzomer bij zijn collega Marc Overmars aanklopt voor een driedubbele deal. Voor De Ligt zouden de Catalanen ongeveer 40 tot 50 miljoen euro willen betalen, maar het is niet bekend wat zij in gedachten hebben voor de andere twee genoemde Ajacieden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.