Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin van Persie moet spitsenprobleem Oranje oplossen’

Onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman is het Nederlands Elftal een nieuw tijdperk ingegaan. Oud-International Rafael van der Vaart vindt dat Koeman Robin van Persie een kans moet geven in de spits van Oranje.

“Ik ben erg fan van Bas Dost, want het is een geweldige gozer. Ook in het team”, opende Van der Vaart zondagavond in het praatprogramma Studio Voetbal. “Het is alleen echt een pinchhitter, dan kan je hem fantastisch gebruiken. Maar in de basis tegen Engeland? Dan heb je niet veel aan hem.”

“Het is dan de vraag wie daar wel moet spelen. Heerlijk eerlijk? Dan zou ik Van Persie zestig minuten laten spelen”, aldus de middenvelder van FC Midtjylland. “Als hij fit is. Die ballen verdeelt hij gewoon door, dan kan je doorvoetballen. Ik weet alleen niet hoe fit hij is.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.