Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Ajax richt zich op verdediger van SC Heerenveen’

Ajax heeft zich in de strijd gemengd om Kik Pierie. De Amsterdammers hebben wel stevige concurrentie. Naar verluidt zijn ook Manchester City, Chelsea en Manchester United voor hem in de race. Dit weet de Leeuwarder Courant te melden.

“Het is natuurlijk een compliment dat zulke clubs je volgen. Maar ik ben nu voetballer van Heerenveen”, reageert Pierie bescheiden. “Ik heb nog een tweejarig contract en ben heel tevreden bij deze club. Hopelijk is Heerenveen dat ook met mij. Ik wil eerst de play-offs halen. Wat er vervolgens op mijn pad komt, zien we wel in de transferperiode.”

Pierie debuteerde in augustus in de Eredivisie en staat inmiddels op 28 optredens voor sc Heerenveen. Ajax lijkt inmiddels een voorliefde te hebben voor jonge talentvolle verdedigers. De Amsterdammers contracteerden reeds Perr Schuurs en informeerden ook al naar Rick van Drongelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.