Voetbal4u.com

‘Feyenoord haalt vervanger van Jorgensen mogelijk uit de Eredivisie’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Afgelopen transferperiode kon Nicolai Jorgensen al verkassen naar Newcastle United maar de clubs kwamen er toen niet uit. Verwachting is dat hij nu bezig is aan zijn laatste maanden bij de Rotterdammers. Mogelijk wordt hij vervangen voor Willem II-spits Fran Sol.

Het Algemeen Dagblad schrijft op woensdagochtend: “Willem van Hanegem adviseerde deze week weer Martin van Geel, technisch directeur van ‘zijn’ Feyenoord. Naast Juninho Bacuna van FC Groningen zou De Kromme het ook verstandig vinden als de Brabander Fran Sol naar De Kuip haalt. Als vervanger van Nicolai Jörgensen, van wie de kans groot is dat hij na het WK vertrekt uit Rotterdam. Feyenoord scout vrijwel alleen in de Eredivisie en zal de spits ongetwijfeld op een lijstje hebben staan.”

De krant gaat verder: “Willem II zou financieel komende zomer een schitterende slag kunnen slaan. De Spanjaard ligt immers ook komend seizoen nog vast en bovendien kunnen de Tilburgers een optie lichten om de aanvaller een extra jaar aan zich te binden. Dus moet er flink worden betaald als Sol zou verkassen.” Zijn ontdekker Roland Vroomans (op dit moment jeugdscout bij PSV) stelt: “Bij een club uit de top 3 krijgt hij normaal gesproken nog meer aanvoer. En hij staat nu al op vijftien goals, met nog vijf wedstrijden te spelen. Voor een club uit de top 3 of net daaronder zou hij een geweldige spits kunnen zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *