Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat concreet bod uitbrengen op Deense middenvelder’

Ajax wil doorpakken in de transferstrijd om Mathias Jensen. De Amsterdammers zijn van plan om een dik bod uit te brengen op de middenvelder. Dit weet het medium BT te melden.

De speler van FC Nordsjælland zou echter wel minstens 8 miljoen kosten. Naast Ajax zouden ook Sevilla, Villarreal en Celta da Vigo geïnteresseerd zijn in de jeugdinternational van Denemarken en zaten afgelopen vrijdag ook scouts van Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen en Southampton voor hem op de tribune.

De middenvelder reageerde zelf over zijn toekomst. “Toen ik klein was, had ik altijd een drom om eerst in Nederland te gaan voetballen en daarna in Spanje. De klassieke reis die veel Denen maken en die ook geschikt zou zijn voor een speler zoals ik,” gaf Jensen aan. “Maar naarmate ik ouder werd, ben ik ook veel wijzer geworden over andere competities en er zijn ook veel clubs in andere landen die goed voetbal spelen. Ik sluit helemaal niets uit, maar er zijn natuurlijk enkele competities die interessant zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.