Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Stunt AS Roma betekent slecht transfernieuws voor Ajax’

AS Roma liet de voetbalwereld even wakker schrikken. Ze plaatsen zich ten kost van FC Barcelona voor de halve finale van de Champions League. Vorige week verloren de Romeinen nog met 4-1 maar gisteren wonnen ze met 3-0 van de Catalanen.

Het is natuurlijk een megaverrassing dat Roma zover komt in het miljardenbal en vooral de penningmeester van de huidige nummer vier van de Serie A spint garen bij het sportieve succes. Het meest prestigieuze eindtoernooi van Europa is natuurlijk enorm lucratief en de werkgever van onder meer Daniele De Rossi en Kevin Strootman harkt opeens bijzonder veel miljoenen euro’s binnen. Die kunnen vervolgens weer uitgegeven worden in de aankomende zomertransferperiode.

We weten inmiddels dat technisch directeur Monchi van Roma geïnteresseerd is in Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Justin Kluivert. De talenten van Ajax werden aanvankelijk te duur geacht voor de Romeinen, maar dat is dus wel komen te veranderen. In de maand augustus van het afgelopen kalenderjaar bood de topclub al 35 miljoen euro voor de bovengenoemde Marokkaanse spelmaker en ook over een aantal maanden kan directeur spelerszaken Marc Overmars een belletje verwachten. Naar verluidt sprak de clubleiding in het Stadio Olimpico al met zaakwaarnemer Mino Raiola over Kluivert…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.