Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Na dit seizoen al einde tussen samenwerking Feyenoord en Van Persie’

Een opvallend nieuwtje vandaag. Volgens het weekblad Voetbal International valt te lezen dat intern binnen Feyenoord steeds meer geluiden opgaan dat na dit seizoen de samenwerking tussen Feyenoord en Robin van Persie al beëindigd zal worden.

Dit ook met goedvinden van beide partijen. Bij de komst afgelopen winter van de aanvaller waren er binnen de directie en raad van commissarissen al de nodige twijfels over zijn fysiek, maar drukte Giovanni van Bronckhorst zijn komst er doorheen. Nu blijkt echter dat Van Persie vaker niet dan wel kan spelen. Zowel Feyenoord als Van Persie zelf kan aan het eind van dit seizoen beslissen om niet verder te willen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.