Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong tekenen voorcontract bij dezelfde grootmacht’

Ajax kent een bijzonder matig seizoen maar heeft wel enkele spelers in de selectie met een grote toekomst. Zo ook pareltjes Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. FC Barcelona zou achter de twee aanzitten.

Het medium El Mundo Deportivo schrijft vandaag dat de interesse van de Catalanen voor de jongelingen alleszins serieus is. Sportief manager Pep Segura en technisch directeur Robert Fernandez zouden reeds groen licht hebben gegeven voor hun komst, alhoewel dit waarschijnlijk wel creatief aangepakt gaat worden. Naar verluidt wil de clubleiding in het Camp Nou namelijk dat de Nederlanders voorcontracten gaan tekenen, zodat de concurrentie (zoals bijvoorbeeld Manchester City en Juventus) uitgeschakeld wordt.

In dat geval zullen De Ligt en De Jong ook in het seizoen 2018-2019 nog voor Ajax spelen en maken zij de overstap naar Catalonië in de zomer van 2019. Dit zal Barcelona hoogstwaarschijnlijk echter wel flink wat duiten gaan kosten en er moet ruimte in het spelersbudget gemaakt worden. Dat poogt de grootmacht te doen door spelers als André Gomes en Paco Alcácer in de vitrine te zetten. De bovengenoemde twee Ajacieden zouden het overigens wel zien zitten om samen naar Barça te gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.