Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Bas Dost stop als international bij Oranje

Bas Dost heeft op 28-jarige leeftijd al besloten om te stoppen als international van het Nederlands Elftal. Hij voelt zich niet goed bij de Nationale ploeg en heeft daarom dit besluit genomen. Dit weet het Algemeen Dagblad vanmiddag te melden.

“Het gevoel dat ik ermee wilde stoppen, heb ik heel lang weggedrukt. Zoiets doe je niet, vond ik”, zo laat de 28-jarige spits van Sporting Portugal weten. Na de oefeninterland tegen Portugal wist hij echter voldoende. “Dat ik me een week lang echt verrot gevoeld heb, heeft de doorslag gegeven.”

Dost voelde zich als Oranje-international nooit serieus genomen. “Het is niet goed gelopen bij het Nederlands elftal. Om wat voor reden dan ook. Ik ben op het moment gekomen dat ik zeg ‘tot hier en niet verder.’ Het werkt gewoon niet.”

Of hij er spijt van krijgt? Dost denkt van niet. “Zo’n keuze maak je niet als je even een slecht moment hebt. Dat bespreek je met de mensen die dichtbij je staan. Het is ongelooflijk ongelukkig wat er allemaal gebeurd is. En er komt gewoon geen einde aan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.