Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Transfer van Ajax naar PSV zo goed als rond’

Het is zo goed als zeker dat een speler van Ajax het komende seizoen overstapt naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Nick Viergever namelijk een mondeling akkoord weten te bereiken met de Eindhovenaren.

De krant onthult op vrijdagmorgen: “PSV heeft de gewenste komst van Nick Viergever (28) nog niet bekendgemaakt, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De 28-jarige verdediger komt dan transfervrij over van Ajax. PSV wil er niks over kwijt, maar al maanden wordt de naam van Viergever aan de club gekoppeld. Ook in het kamp van de speler wil niemand iets bevestigen, maar het heeft er alle schijn van dat de partijen elkaar mondeling bijna gevonden hebben. Het is toegestaan om onderhandelingen te voeren, aangezien het contract van Viergever bij Ajax afloopt.”

Men gaat verder: “Wie verwacht had dat PSV direct na het duel met Ajax de komst van Viergever bekend zou maken, kreeg deze week geen bevestiging. Dat er tussen partijen contact is, is ondertussen een publiek geheim. PSV heeft dat ook nooit ontkend, zoals dat bij baarlijke nonsens doorgaans wel gebeurt. Bijna niemand zal een aankondiging van een transfer van Viergever nog een verrassing vinden, na alle eerdere berichten. Deze winter werd wel duidelijk dat transfers die 99 procent zeker lijken (Lumor Agbenyenu), toch altijd nog kunnen afketsen. Dat zal PSV niet nog een keer willen laten gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.