Voetbal4u.com

Eredivisie MOOI! Ajacied krijgt eigen tribune: met 600 stoeltjes uit de Arena

Donny van de Beek speelt al sinds zijn negende voor Ajax. Voor die tijd speelde hij bij de amateurclub ‘Veensche Boys’ en daar zij ze hem nog niet vergeten.

Er komt namelijk een Donny van de Beek-tribune op het nieuwe complex van de amateurclub, gevuld door 600 blauwe stoeltjes uit de Arena. Daar legde de Ajax-speler hoogstpersoonlijk beslag op voor Veensche Boys. Voorzitter Schouten is hem erg dankbaar. “Hij geeft clinics voor de jeugd. Een andere keer komt hij weer met een net vol ballen aan zetten. En laatst was er een sponsoravond voor ons nieuwe clubhuis. Dan neemt hij Sjaak Swart mee en verkopen ze Ajax-shirts en foto’s”, zegt Schouten op de website van de KNVB.

Van de Beek is nog altijd regelmatig te bewonderen bij Veensche Boys. “Soms traint hij hier wel eens voor zichzelf met Harm Greving (Ajax-trainer en zijn ontdekker),” zegt Schouten die dan vol bewondering langs de kant staat te kijken. De klasse druipt er vanaf. Dan zie je wat een gedreven sportman Donny is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.