Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax schrikt zich het apelazarus van eisen Justin Kluivert’

De clubleiding binnen Ajax is zich rot geschrokken van de eisen van Justin Kluivert. De Amsterdammers willen zijn tot 2019 lopende contract openbreken en verlengen. Dit weet Fox Sports te melden.

Analyticus Kenneth Pérez liet gisteren op de televisie weten dat Kluivert en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola het heel erg hard spelen in de Johan Cruijff ArenA. De kersverse international van het Nederlands elftal (die zijn debuut maakte in de oefenwedstrijd tegen Portugal van onlangs) zou niet zomaar een salarisverhoging willen zien van zijn werkgever, maar mikt er naar verluidt op om de bestbetaalde voetballer van de Amsterdammers te worden.

De supporters van de nummer twee van de Eredivisie zijn al langer pissed off over de manier waarop Kluivert het allemaal speelt. De linksvoor reageerde eerder als volgt op die boosheid van de fans, die zich nou eenmaal zorgen maken: “Dat zou ik ook doen als ik hen was. Maar ze hoeven zich om mij geen zorgen te maken, hoor. Ik maak me ook geen zorgen. Met mij komt het sowieso goed.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.