Voetbal4u.com

Eredivisie Gaston Pereiro laat zich uit over mogelijk vertrek bij PSV

Gaston Pereiro kan bij PSV niet rekenen op een chronische basisplaats. Wellicht dat hij dan ook gaat vertrekken deze zomer.

Er is in de regel veel te doen om de positie van Pereiro, maar zelf is hij daar duidelijk over in gesprek met het Eindhovens Dagblad: “Ik heb het al vaker gezegd, maar ik voel me gewoon het meest prettig op de nummer 10-positie. Op die plek is er elke wedstrijd wel een keer de tijd en ruimte om te schieten. Ik ben blij met de goals en hoop ook dat ze in Uruguay te zien zijn.

“De afgelopen tijd zat de multifunctionele voetballer niet bij de selectie van Uruguay. Hij wil echter heel erg graag naar het wereldkampioenschap. “Kampioen of niet, dit zijn belangrijke wedstrijden voor het team en voor mezelf. We willen allemaal het jaar goed afsluiten en er komen voor sommige spelers nog belangrijke dingen aan. Volgende week tegen FC Groningen wil ik mezelf ook nog een keer laten zien in het Philips Stadion.” Pereiro wordt al weer in verband gebracht met allerlei Italiaanse clubs. “We gaan het zien. Mijn zaakwaarnemer en ik gaan met de club kijken wat het beste voor me is. Ik wil eerst het seizoen bij PSV goed afsluiten en hoop dat ik het WK mag spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.