Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-sterkhouder krijgt volgend seizoen géén basisplek meer’

Ajax is al vol bezig met de selectie voor het volgende seizoen. Naar verluidt zijn de Amsterdammers bezig met Mason Mount, Mathias Jensen, Lisandro Magallan en linksback Angelino van NAC Breda. Het Algemeen Dagblad schrijft nu dat de kans groot is dat een vaste waarde volgend seizoen een stapje terug gaat doen.

Lasse Schöne heeft dit voetbaljaar eigenlijk het hele seizoen in de basis gestaan bij de Amsterdammers, maar gaat het laatste jaar van zijn contract in en is bovendien al behoorlijk op leeftijd. De verwachting is dat de Deense international na de zomer naar de reservebank verdwijnt, waardoor er een plekje vrijkomt op het middenveld voor Frenkie de Jong. De talentvolle voetballer werd vooralsnog vaak als libero opgesteld, maar dat is zijn natuurlijke positie natuurlijk niet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.