Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘Tottenham Hotspur kan niet voldoen aan salariseisen Matthijs de Ligt’

Tottenham Hotspur zou voor het volgende seizoen dolgraag Matthijs de Ligt aan de selectie willen toevoegen maar volgens Henk Spaan van Het Parool kan die club niet voldoen aan zijn salariseisen.

Wat dat betreft wijst hij naar de zaakwaarnemer van de jonge Oranje-international: “Er is één clubbestuurder tegen wie Mino Raiola echt niet op kan: Daniel Levy van Tottenham Hotspur. Dat maakt de belangstelling van de Spurs voor De Ligt minder interessant. Ze hebben daar grote financiële problemen wegens de stijgende kosten van het nieuwe stadion.

“Spaan gaat verder: “Nieuwe spelers krijgen niet meer dan zeventigduizend euro per week. Dat maakt Matthijs de Ligt binnen de normen van Raiola onhaalbaar voor de Spurs.” De eventuele overstap van De Ligt naar White Hart Lane zou niet alleen een aanslag op het salarishuis van de Premier League-grootmacht zijn, de verdediger vertegenwoordigt natuurlijk ook een enorme transferuitgave: naar verluidt verlangt Ajax ongeveer 60 miljoen euro voor zijn diensten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.