Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet megabedrag overmaken voor doelwit Mason Mount’

Mocht Ajax daadwerkelijk Mason Mount willen overnemen van Chelsea dan zal er een megabedrag op tafel moeten komen. Volgens diverse Engelse media zal er een bedrag van bijna 20 miljoen euro voor betaald moeten worden.

De Blues zouden veel meer voelen voor een nieuwe uitleenperiode, maar het is niet bekend of directeur spelerszaken Marc Overmars dat wel ziet zitten.

Ajax zit op dit moment natuurlijk met zijn maag met de leegte die Hakim Ziyech in de aankomende transferzomer zal achterlaten. De Marokkaanse middenvelder vertrekt sowieso uit de Johan Cruijff ArenA en zal vervangen moeten worden. Eerder dit seizoen werd Zakaria Labyad van FC Utrecht wat dat betreft aan de Amsterdamse Eredivisie-topclub gelinkt.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.