Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Enorme aanbieding voor Justin Kluivert

Volgens het Algemeen Daglad heeft Justin Kluivert een enorme aanbieding opzak van het Engele Manchester United. Hij heeft bij Ajax nog een contract tot 2019 en de Amsterdammers hebben aangegeven deze graag te willen verlengen.

De krant onthult op donderdagmorgen: “Volgens ingewijden is het zeker geen uitgemaakte zaak dat Kluivert daadwerkelijk vertrekt. Voor zijn sportieve ontwikkeling zou het ook beter zijn om te blijven, vinden veel mensen uit zijn omgeving. Maar Raiola speelt het zakelijke spel bovenal op zijn eigen karakteristieke manier: zo hard mogelijk. Een zo goed mogelijke deal voor de speler en hemzelf, daar gaat het bij Raiola altijd om, óók in het geval van een contractverlenging.”

Men gaat verder: “Zo schermt de spelersagent met een aanbod voor Kluivert van onder meer Manchester United, goed voor tientallen miljoenen euro’s. Daarmee zet hij Ajax simpelweg voor het blok. Ofwel de Amsterdamse club compenseert dat aanbod met salaris en tekengeld voor Kluivert, ofwel de voetballer vertrekt. Als Kluivert zijn contract alsnog verlengt, wordt hij met zijn 19 jaar de best verdienende speler van Ajax, of dat nu middels regulier salaris gebeurt, of via de omweg van een bonus of tekencommissie. Voor de club is dat een groot dilemma.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.