Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax krijgt bod van ruim 28 miljoen euro binnen’

Ajax heeft een bod binnengekregen van een Duitse club. Het beloofd een drukke transferzomer te worden voor de Amsterdammers en het vuurwerk lijkt nu al te beginnen.

Zo zouden de hoofdstedelingen zelf azen op Zakaria Labyad en Dusan Tadic, terwijl onder meer Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech bijzonder gewild zijn. Daar komt nu bovenop dat een Duitse topclub een bod van meer dan 28 miljoen euro heeft neergelegd voor David Neres, zo schrijft Voetbal International.

Het medium claimt ook vanuit Duitsland te hebben vernomen dat Ajax ondanks het enorme bedrag ‘niet mee wil werken’ aan een vertrek van de Braziiaan, die dit seizoen goed was voor vijftien goals en veertien assists in 38 optredens.

Ruim een jaar geleden betaalde Ajax nog twaalf miljoen euro aan Sao Paulo voor de 21-jarige Neres, die tot medio 2021 vastligt in de Johan Cruijff Arena.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.