Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Rodolfo Pizarro in nadrukkelijke belangstelling van Ajax’

Ajax roert zich momenteel alweer volop op de transfermarkt. Ze zouden namelijk bezig zijn met Rodolfo Pizarro. Dit weet het medium ESPN te melden. De middenvelder zou vorige week zelf al aangegeven hebben dat hij meerdere aanbiedingen heeft ontvangen vanuit Europa, waaronder ook een club uit Nederland.

Ajax zou het voorbeeld van PSV willen volgen, die de afgelopen jaren met succes meerdere Mexicaanse spelers onder contract heeft gehad en daar in Mexico zelf ook van weet te profiteren.

Hoeveel Pizarro zal moeten kosten is nog onduidelijk. Ruim een jaar geleden maakte hij voor omgerekend ruim 14 miljoen euro de overstap naar Chivas Guadalajara. De clubleiding van Chivas heeft al laten weten niet zo maar mee te willen werken aan een transfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.