Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Hakim Ziyech onderhandelt met Europese topclub over droomtransfer’

Dat Hakim Ziyech gaat vertrekken bij Ajax lijkt een uitgemaakte zaak het is alleen de vraag waarheen. Franse media weten te melden dat de spelmaker momenteel in onderhandeling is met Liverpool. Hij zou daar de opvolger moeten worden van Phillipe Coutinho.

De Braziliaan vertrok voor veel geld naar FC Barcelona in de afgelopen wintertransferperiode, maar de Reds haalden geen vervanger. Onlangs meldden ze zich bij Olympique Lyon voor Nabil Fekir, maar naar verluidt werd er tot twee keer toe een mega-aanbieding afgewezen. De werkgever van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum wilde 70 miljoen euro aftikken voor de technisch begaafde Fransman, maar voorzitter Jean-Michel Aulas wilde hier niets van weten.

In Frankrijk bericht men nu dat Liverpool de strijd om Fekir heeft opgegeven. Men zou het vizier nu scherpgesteld hebben op Ziyech en volgens de laatste berichten liggen er ook al contacten tussen de Ajacied en de clubleiding op Anfield Road. De verwachting is toch wel dat de beste speler van de Eredivisie wat goedkoper zal zijn dan de eerste optie van de Reds. Hij kost hoogstwaarschijnlijk wel enkele tientallen miljoenen euro’s, maar 70 miljoen is te veel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.