Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona biedt speler aan in de Johan Cruijff ArenA’

Een opvallend nieuwtje vandaag. FC Barcelona zou namelijk Yerry Mina hebben aangeboden bij Ajax. Hij is een sterke verdediger uit Colombia.

De Colombiaan werd in de afgelopen winter overgeheveld van het Braziliaanse Palmeiras, maar mist de kwaliteit om echt wat voor de Catalanen te betekenen. De clubleiding in Camp Nou heeft ook wel gezien dat Davinson Sánchez en Matthijs de Ligt grote stappen hebben gezet in onze hoofdstad en hebben eenzelfde soort traject in gedachten voor Mina. Barça hoopt daarom dat Ajax hem een jaartje wil huren, zodat hij ervaring op kan doen op de Europese velden… het liefste in de Champions League.

Het valt niet uit te sluiten dat Barcelona bijbedoelingen heeft. Naar verluidt is de kampioen van LaLiga niet meer geïnteresseerd in Matthijs de Ligt, omdat de stopper zich laat vertegenwoordigen door Mino Raiola. Frenkie de Jong staat echter nog wel op het verlanglijstje van de grootmacht uit Catalonië, waardoor het slim is om het lijntje met directeur spelerszaken Marc Overmars warm te houden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.