Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Santiago Arias-transfer van 10 miljoen euro niet de enige

Dat Santiago Arias gaat vertrekken bij PSV is een zekere zaak. Juventus geeft zich naar verluidt gemeld voor de Colombiaanse rechtsback met 10 miljoen euro. Maar hij is niet de enige die voor een vertrek staat bij de Eindhovenaren.

Het Eindhovens Dagblad bericht op zaterdagochtend: “PSV kan Santiago Arias al op korte termijn verliezen. De rechtsback staat onder meer in de belangstelling van de Italiaanse topclub Juventus en is zelf ook geïnteresseerd in een overstap naar Turijn. Als hij er met ‘Juve’ uit zou komen en de club het door PSV verlangde bedrag neertelt, mag hij naar Italië verkassen. Er zijn echter meer kapers op de kust voor de dit seizoen opvallend goed presterende back.”

De krant gaat verder: “Voor de club uit Eindhoven wordt het een hels karwei om Arias te vervangen. PSV heeft Joshua Brenet uit de kampioensploeg van afgelopen seizoen achter de hand, maar het is niet uitgesloten dat ook hij vertrekt. Brenet (24) heeft zich bij meerdere buitenlandse clubs in de kijker gespeeld en heeft de afgelopen jaren onder niet altijd eenvoudige omstandigheden een bijdrage geleverd aan drie titels. Afgelopen winter zag hij een transfer naar de Spaanse subtopper Sevilla niet doorgaan. Denzel Dumfries (sc Heerenveen) is een mogelijke vervanger voor Arias en/of Brenet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.