Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet belletje plegen met Manchester City over creatieve middenvelder’

Feyenoord zou een poging moeten wagen bij Manchester City om Manu Garcia te huren. Volgens AD-journalist Sjoerd Mossou is deze huurovereenkomst haalbaar voor de Rotterdammers. Afgelopen seizoen speelde hij voor NAC en maakt daar indruk.

“Dat is een fantastische voetballer”, stelt Mossou in FC Rijnmond. “Dan moet je wel je middenveld daarop afstemmen, maar als iemand dat fantastisch kan is hij dat wel. Die kan je nog best wel een seizoen huren van City. Voor hem zou het ook een heel logisch stap zijn, door te laten zien dat hij het ook in de top van de Eredivisie kan.”

Mossou acht een dergelijke aankoop in ieder geval nodig. “Een creatieve middenvelder, dat heeft Feyenoord nodig. Dat hoeft niet eens een ‘tien’ te zijn. Dat was wel het probleem van dit seizoen, eigenlijk ook van het seizoen ervoor. Het is zonder bal allemaal prima in orde. Karim El Ahmadi is een geweldige speler, maar een speler die een keer de spits vrij voor de keeper zet missen ze.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.