Voetbal4u.com

Eredivisie Ronald Koeman bemoeit zich met transfers Justin Kluivert en Matthijs de Ligt

Met Justin Kluivert en Matthijs de Ligt heeft Ronald Koeman bij Oranje twee internationals in de selectie. Beide staan voor een transfer bij hun club Ajax maar de bondscoach vraagt zich af of ze er verstandig aan doen om nu al te vertrekken.

In een interview met De Telegraaf zegt de oefenmeester: “In algemene zin moet je je afvragen of jonge spelers, zonder heel veel Eredivisie-bagage, klaar zijn voor het buitenland. Maar als jij als trainer van een grote club een speler per se wil hebben, want je hebt het idee dat hij veel gaat spelen, dan wil het niet zeggen dat iedere move als 18- of 19-jarige een slechte is.”

De Zaandammer gaat verder: “Vraag jezelf af of dit de juiste stap is om je te ontwikkelen. Daar spelen zoveel dingen een rol in. We kunnen op afstand zeggen: hoe kun je dat nou doen ? Maar wie het ook is, het gaat niet puur om Kluivert of De Ligt, er zit ook een gezin achter of een zaakwaarnemer. Zeg het dan maar.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.