Voetbal4u.com

Eredivisie AJAX OPGELET: ‘Southampton maakt enorme vraagprijs voor Tadic bekend’

Onlangs kwam in het nieuws dat Ajax een oogje heeft op Dusan Tadic van Southampton. Die club heeft nu de vraagprijs bekendgemaakt voor haar smaakmaker.

Volgens de Italiaanse media heeft AC Milan onlangs naar de beschikbaarheid van Tadic geïnformeerd en kregen de Rossoneri vervolgens te horen dat ze 20 miljoen euro moesten overmaken voor de linksvoor. Ajax betaalde ooit 16 miljoen euro voor Miralem Sulejmani, maar ging nooit verder dan dat bedrag. De landgenoot van Tadic flopte compleet in onze hoofdstad en de Amsterdammers zwoeren vervolgens om nooit meer zoveel te betalen voor een aanwinst.

Het houdt natuurlijk nog niet op met de transfersom die betaald zal moeten worden voor de oud-speler van FC Groningen en FC Twente. Bij de Saints verdient Tadic namelijk ook nog eens 3,6 miljoen euro op jaarbasis. Dat bedrag ligt ver boven het salarisplafond van Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.