Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Manchester United denkt aan ruildeal met Ajax’

De Engelse grootmacht Manchester United denkt voorzichtig aan een ruildeal met Ajax. Zij willen afstand doen van Daley Blind en deze in een ruil betrekken met Justin Kluivert en/of Matthijs de Ligt.

De bovengenoemde Oranje-international heeft zelf vermoedelijk een voorkeur voor een transfer naar een hoger aangeschreven competitie dan de Eredivisie, zoals bijvoorbeeld de Serie A. Clubs als AS Roma, Internazionale en Juventus houden hem in de gaten, maar zijn zeker nog niet concreet. Volgens Engelse bronnen is Ajax dat wel en in een interview met Ajax Showtime was Blind onlangs niet heel negatief over een mogelijke terugkeer in de Johan Cruijff ArenA.

Krijgt de transfer van Blind naar Ajax daadwerkelijk gestalte, dan zal United hoogstwaarschijnlijk een ruildeal voorstellen. Het is bekend dat oefenmeester José Mourinho onder de indruk is van de kwaliteiten van aanvaller Justin Kluivert en ook Matthijs de Ligt is in beeld bij de Red Devils. De nummer twee van de Premier League vraagt ongeveer 10 miljoen euro voor Blind en zal dus hoe dan ook moeten bijbetalen. Aan de financiën van de grootmacht zal het echter niet liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.