Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘Feyenoord legt aanbieding neer voor voormalig Ajax-aanvaller’

Als we de Turkse media mogen geloven dan gaat Feyenoord een poging wagen om Ryan Babel naar de Kuip te halen. Dit weet het medium Sabah te melden.

De bron meldt namelijk op donderdagochtend dat de KNVB-bekerwinnaar een aanbieding neergelegd zou hebben bij Ryan Babel. De oud-Ajacied werd nog niet zo heel lang geleden compleet afgeschreven, maar is in de afgelopen paar seizoenen behoorlijk tot leven gekomen. Zijn werkgever Besiktas zou de eerste poging van technisch directeur Martin van Geel daarom ook afgewimpeld hebben, al denkt men in Turkije dat het nog steeds mogelijk is dat Babel naar De Kuip vertrekt.

Eerder schreef men dus al iets soortgelijks over Lens. De vleugelspits ging een jaartje geleden voor ongeveer 4 miljoen euro van het Engelse Sunderland naar de Vodafone Arena, maar verwerd al snel tot een vaste wisselspeler. Het is niet ondenkbaar dat de 30-jarige aanvaller vertrekt bij Besiktas.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.