Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech moet sterspeler opvolgen in Premier League’

Dat Hakim Ziyech gaat vertrekken bij Ajax is zo goed als zeker maar zijn nieuwe werkgever is nog onbekend. Wellicht kan de spelmaker eerdaags een topbaanbieding verwachten vanuit Engeland. Leicester City heeft namelijk haar pijlen op hem gericht.

The Foxes zijn inderdaad zeer gecharmeerd van de Ajax-middenvelder, maar een bod lijkt pas realistisch zodra sterspeler Riyad Mahrez is vertrokken.

Mahrez zag in januari nog een transfer naar Manchester City mislukken. De kans is groot dat de Algerijn deze zomer alsnog een toptransfer maakt. Mocht Ziyech dan nog niet zijn ondergebracht bij een andere club, dan ligt een aanbieding vanuit Leicester voor de hand.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.