Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Luuk de Jong met vader op bezoek bij potentiële nieuwe werkgever’

Luuk de Jong vertrekt binnenkort naar Mexico om daar een rondleiding te krijgen bij een club die in hem geinteresseerd is. Dit weet het medium Univision te melden. Hij gaat kijken of er een klik bestaat tussen beide partijen.

Club América zou weer concreet in de markt zijn voor De Jong en dat is natuurlijk niet voor het eerst. In de winterstop wilde de Mexicaanse topclub De Jong al halen, maar toen ging technisch directeur Marcel Brands voor een transfer liggen… mede ook omdat Jürgen Locadia naar Brighton & Hove Albion vertrok. Nu willen de Eindhovenaren wel meewerken aan een vertrek van hun centrumaanvaller en dat hoef je geen twee keer te zeggen tegen de ploeg van oud-bondscoach Miguel Herrera.

Volgens het bovengenoemde medium worden De Jong en zijn vader naar Mexico gehaald zodat de familie een idee kan krijgen van de club, de faciliteiten en de weersomstandigheden in het Midden-Amerikaanse land. Handtekeningen zullen er nog niet worden gezet, dat is voor in een later stadium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.