Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax heeft transfer rond, transfersom van bijna 10 miljoen’

Marc Overmars is bij Ajax hard bezig met de selectie voor het volgende rond. In navolging van Perr Schuurs en Hassane Bande heeft hij nu weer een nieuwe speler weten te strikken. Volgens Argentijnse media is Ajax zo goed als rond met Lisandro Magallan over een transfer.

Ajax en Boca Juniors zouden elkaar namelijk gevonden hebben in een totale transfersom van 9,5 miljoen euro en naar verluidt wordt de centrumverdediger morgen al gepresenteerd in de Johan Cruijff ArenA: de deal zal in ieder geval aangekondigd worden.

De nummer twee van de Eredivisie aast nu al een tijdje op de handtekening van de 24-jarige stopper. In de winterstop wilde men al dat hij naar Amsterdam zou verhuizen, maar toen ging zijn werkgever Boca voor een transfer liggen met het oog op de Copa Libertadores. Waar Ajax het aanvankelijk probeerde met 5 miljoen euro, valt de Argentijn dus wel twee keer zo duur uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.