Voetbal4u.com

BREAKING: ‘Ajax doet handreiking en geeft ‘korting’ op Hakim Ziyech’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Het is bijna zeker dat Hakim Ziyech volgend seizoen niet meer in de Johan Cruijff ArenA speelt. De Amsterdammers willen ook graag meewerken aan een vertrek. De grote Italiaanse media melden vandaag dat AS Roma nog altijd geïnteresseerd is in een samenwerking met de nummer tien, maar dat er vermoedelijk stevig onderhandeld gaat worden met directeur spelerszaken Marc Overmars van de Eredivisie-topclub. Saillant detail is daarbij dat Ajax zijn vraagprijs voor Ziyech al naar beneden bijgesteld lijkt te hebben…

Een jaartje geleden boden de Romeinen 35 miljoen euro voor hun transfertarget, maar werd deze aanbieding naar de prullenbak verwezen door de clubleiding in de Johan Cruijff ArenA. Nu zouden de Amsterdammers richting de zaakwaarnemer van Ziyech en de geïnteresseerde partijen gecommuniceerd hebben dat de spelmaker 30 miljoen euro kost. Dat mag relatief gezien best een zacht prijsje genoemd worden voor ‘de beste speler van de Nederlandse competitie’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *