Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax denkt volgende aankoop binnen te hebben’

Ajax zit al geruime tijd achter de Argentijnse verdediger Lisandro Magallan aan maar tot witte rook kwam het nog niet. Toch hoeven de supporters van de Amsterdamse grootmacht niet te vrezen.

Volgens clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International is de situatie op dit moment helder. Hij tweet: “Veel vragen over Lisandro Magallan. Zijn status is nog onveranderd ten opzichte van vorige week. Ajax verwacht hem op korte termijn als nieuwe speler te kunnen presenteren.”

Veel Ajax-supporters vreesden voor een doemscenario. Zij wezen daarbij naar Richarlison, die vorig jaar zomer ook naar Ajax leek te komen en uiteindelijk bij Watford tekende. Volgens de VI-journalist zijn de voortekenen nu echter gunstig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.