Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV haalt Engelse jeugdinternational naar Philips Stadion’

Normaal gesproken halen Engelse clubs talenten weg bij de Nederlandse maar nu is het eens andersom. De Eindhovenaren willen een jeugdinternational van Tottenham binnenhalen en zelf ziet hij een overstap ook zitten.

Het Eindhovens Dagblad onthult: “Het lijkt een beetje de omgekeerde wereld. Waar Nederlandse jeugdspelers af en toe de gang naar opleidingen in de Premier League maken, nadert PSV nu een overeenkomst met de Brit Noni Madueke (16). De middenvelder van Tottenham Hotspur vertrekt transfervrij bij zijn huidige club en wordt begeerd door meerdere Engelse clubs.”

De krant gaat verder: “PSV lijkt echter de eerste gegadigde om hem vast te leggen en ligt op koers voor een deal. Deze week komt Madueke naar Nederland om alle plooien glad te strijken en is er ook een medische keuring voor hem ingepland. Het talent kan voor drie jaar tekenen en wordt door PSV al geruime tijd begeerd. Eerder dit jaar was hij ook al eens op bezoek en PSV volgt hem al geruime tijd. Madueke is een Brit met Nigeriaanse roots en heeft in enkele jeugdinterlands gespeeld. PSV denkt hem op de lange termijn te kunnen opleiden om in Nederland in het profvoetbal terecht te komen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.