Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Massale belangstelling voor Steven Bergwijn van Europese top’

Veel Europese topclubs azen op de handtekening van PSV-flitser Steven Bergwijn. Volgens de Telegraaf gaat het om Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Zij volgen de vleugelaanvaller nauwlettend, terwijl ook clubs uit de Bundesliga, Serie A en Ligue 1 interesse hebben.

Na de winterstop heeft Liverpool vrijwel iedere wedstrijd een scout naar Nederland gestuurd om Bergwijn te bekijken. Door zijn uitstekende spel vanaf de winterstop is de interesse in Bergwijn alleen maar toe genomen.

Eind augustus vorig jaar wees PSV een bod van twaalf miljoen van het Italiaanse Torino nog direct van de hand. Bergwijn heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2021. De Telegraaf verwacht dat PSV nu een bedrag van vijftien tot twintig miljoen verlangt voor de aanvaller. Vooralsnog heeft nog geen enkele club zich gemeld bij PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.