Voetbal4u.com

Engeland BREAKING: ‘Marc Overmars wil ‘grote vis’ naar Johan Cruijff ArenA halen’

Ajax heeft nog altijd de komst van Dusan Tadic niet uit het hoofd gezet. Dit weet de Telegraaf vanochtend te melden. Hij staat onder contract in de Premier League bij Southampton waar hij een stevig salaris incasseert.

De krant bericht op maandagmorgen: “Ajax heeft met Zakaria Labyad (25) al voorgesorteerd op het vertrek van Hakim Ziyech. De Marokkaanse middenvelder, die voor zeven miljoen euro van FC Utrecht is gekocht, kan op tien en als linkeraanvaller opereren. Toch blijft de grote vis voor het nieuwe seizoen de Servische aanvaller Dusan Tadic (29) van Southampton, die als de ideale opvolger van Ziyech wordt beschouwd. Telesport meldde al eerder dat Tadic zelf een transfer naar Ajax ziet zitten en met de club zou willen strijden om de landstitel.”

Men gaat verder: “Ajax zoekt ook bewust routine voor de jonge selectie, omdat spelers op extreem jonge leeftijd worden weggekaapt door buitenlandse clubs. Zo vreest Ajax dat ook Justin Kluivert niet meer te behouden is voor het elftal nu zijn zaakwaarnemer Mino Raiola met buitenlandse clubs praat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.