Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Spurs mikt op Ajax-deal van 100 miljoen euro’

Tottenham Hotspur werkt achter de schermen hard aan een dubbeldeal met Ajax. Ze willen zowel David Neres als Matthijs de Ligt losweken bij de Amsterdammers. Dit weet het medium Football London te melden.

Het bovengenoemde medium stelt dat David Neres op de nominatie staat om de selectie van oefenmeester Mauricio Pochettino te versterken. De Premier League-grootmacht wil sowieso een extra aanvaller halen en daarbij is de Braziliaanse rechtsvoor van Ajax dus in beeld gekomen. Eerder werd er al een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro op de buitenspeler geboden door een Bundesliga-club (naar verluidt Bayer Leverkusen), maar dit bod werd naar de prullenbak verwezen door directeur spelerszaken Marc Overmars.

Vermoedelijk werken de Spurs dus aan een enorme deal. De Ligt kost sowieso ongeveer 60 miljoen euro en tel daarbij op dat 30 miljoen euro voor Neres niet voldoende is. Dat betekent dat de penningmeester van de nummer vier van de Engelse competitie minstens 100 miljoen euro zal moeten uittrekken om groen licht te krijgen van de clubleiding in de Johan Cruijff ArenA…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.