Voetbal4u.com

Eredivisie Joshua Brenet: ‘En toch verkocht PSV mij een keiharde nee’

Joshua Brenet zal na deze zomer gaan spelen voor het Duitse Hoffenheim. In de winterstop kon hij al naar het Spaanse Sevilla maar dat stak PSV een stokje voor.

In gesprek met Voetbal International vertelt hij daarover: “Ik heb me altijd heel bereidwillig opgesteld en als er dan zo’n mooie kans komt, hoopte ik dat PSV zou meewerken. Ze riepen steeds dat er een andere linksback zou komen en toch verkochten ze mij een keihard nee. Ik voelde me toen echt ondergewaardeerd, je kunt het me niet aandoen dit te blokkeren.”

Marcel Brands liet onlangs weten dat hij vond dat Brenet iedereen uitlachte met zijn transfer naar de Duitse competitie. “Nee, het is gewoon een goede beloning voor mijn spel bij PSV. Misschien hebben de mensen die veel kritiek hadden, het niet zo goed gezien. Het is mooi dat Brands dit zegt, maar hoeveel waarde hebben die woorden? Hij heeft toch ook steeds geprobeerd een andere linksback te halen? Het is goed zo, het laat me koud nu.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.