Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marcel Brands wil voormalig Ajax-target van 44 miljoen euro naar Everton halen’

Marcel Brands verruilde kortgeleden PSV voor een avontuur bij Everton. Nu wil hij veel geld neer tellen voor een bijna speler van Ajax. Hij zou namelijk 44 miljoen euro willen betalen voor Richarlison. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Een jaartje geleden leek Richarlison nog naar Ajax te vertrekken. De Amsterdammers waren er wel uit met Fluminense en de zaakwaarnemers van de buitenspeler, maar op het allerlaatste moment kwam Watford om de hoek kijken. De Braziliaan heeft een bijzonder goed debuutseizoen achter de rug in de Premer League en wordt in de gaten gehouden door diverse grootmachten, waaronder bijvoorbeeld Chelsea.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.