Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Feyenoorder staat voor knaltransfer: “Benieuwd wat er met hem gaat gebeuren”

Één Feyenoorder is wel erg gewild op de buitenlandse transfermarkt. Het gaat om middenvelder Tonny Vilhena. De linkspoot zou hard op weg zijn naar Inter Milan, terwijl ook Olympique Lyon wordt genoemd. “Die ontwikkeling zal ook in het buitenland niet onopgemerkt zijn gebleken. Ook omdat hij als middenvelder elf goals heeft gemaakt, en dan niet vanaf de strafschopstip zoals Marco van Ginkel. Dan lig je lekker in de markt”, laat analist Johan Boskamp optekenen in het Feyenoord Magazine.

“Ik ben daarom heel benieuwd wat er deze zomer met hem gaat gebeuren, zoals dat ook geldt voor spelers als Nicolai Jørgensen, Steven Berghuis en Karim El Ahmadi.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.