Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV biedt 4 miljoen euro voor Braziliaanse linksback’

Afgelopen zomer probeerde PSV al de Braziliaanse linksback Douglas Santtos over te nemen van Hamburger SV maar toen ving het bot. Nu wil het nieuwe poging gaan wagen.

Volgens de Hamburger Morgenpost heeft PSV nu toch weer een bod van 4 miljoen euro uitgebracht op de linksback. Het is niet de verwachting dat dat genoeg zal zijn, ondanks het feit dat de oude werkgever van Rafael van der Vaart gedegradeerd is uit de Bundesliga.

Klopt de informatie van de bovenstaande bron, dan is het natuurlijk de vraag hoe het gesteld is met de onderhandelingen over de komst van Angeliño naar het Philips Stadion. We hebben nu al meermaals kunnen lezen dat de betrekkingen tussen de Citizens en de Eindhovenaren goed zouden zijn, maar een formeel bod op Santos rijmt hier niet echt mee.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.