Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Na Justin Kluivert en Hakim Ziyech nóg twee basisspelers weg bij Ajax’

Er dreigt een leegloop te ontstaan bij Ajax. Veel spelers vertrekken uit Amsterdam en de bankrekening reikt naar een ongekende hoogte. Marc Overmars hoopt een slot te hangen aan de poort van de Johan Cruijff ArenA.

Voetbal International vreest echter voor een soort exodus. “Na Kluivert en Ziyech wil Ajax een stop op de leegloop. De vraag is echter hoe ver de macht van de club reikt. De langdurige contracten vormen houvast, maar de wil van een speler kan de doorslag geven. Dat liet Kluivert en ook Davinson Sánchez vorig seizoen zien, toen hij een transfer naar Tottenham Hotspur afdwong. Matthijs de Ligt staat open voor een stap hogerop en verkeert in de belangstelling van talrijke Europese topclubs, waarbij zijn naam steeds vaker opduikt bij Manchester City.”

Het blad gaat verder: “En dan is er nog Frenkie de Jong. De 21-jarige technische middenvelder moest de laatste maanden van het seizoen door een hardnekkige enkelblessure missen, maar dat maakte de interesse in hem er niet minder om. Barcelona heeft al langere tijd zijn zinnen gezet op de veelzijdige middenvelder en zal zich niet zomaar de deur laten wijzen, wetende dat ook Bayern München, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund hem nadrukkelijk volgen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.