Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Marc Overmars neemt ingrijpend besluit bij Ajax’

Marc Overmars heeft een harde beslissing gemaakt in de transfer van de Argentijnse verdediger Lisandro Magallan. De technisch directeur ziet af van de transfer omdat hij zich niet langer aan het lijntje wil houden.

Ajax en Boca Juniors onderhandelden lange tijd over een miljoenendeal. Onlangs leek er een doorbraak te zijn gerealiseerd en bracht hij zelfs een bezoek aan Amsterdam om medisch te worden gekeurd, maar daarna keerde hij weer terug naar Argentinië zonder getekend contract op zak.

Boca liet weten dat er eerst een vervanger moest komen. Ajax stelde daarop een deadline, besloot deze zelfs nog eens uit te stellen, maar nog altijd weigeren de Argentijnen mee te werken. Volgens de Argentijnse journalist César Luis Merlo is de deal nu definitief geklapt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.