Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer Raiola gaat het toch weer proberen: 40 tot 50 miljoen voor Ajacied’

Juventus heeft interesse in Ajax-verdediger Matthijs de Ligt. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zou al in Turijn zijn om te onderhandelen over een transfer. Dit weet het medium Calciomercato althans te melden.

Het ziet ernaar uit dat Daniele Rugani op korte termijn naar Chelsea vertrekt voor de nodige miljoenen en De Oude Dame heeft een vervanger nodig. De Ligt staat met stip op één op het verlanglijstje van de kampioen van de Serie A, maar Ajax heeft nu al een paar keer gecommuniceerd dat de jonge international van het Nederlands elftal niet mag vertrekken. Juventus heeft daar echter geen boodschap aan.

De werkgever van Giorgio Chiellini en Paulo Dybala wil maximaal 40 tot 50 miljoen euro overmaken voor de stopper en heeft Raiola dus ingeschakeld om tot een deal te komen. Lukt dat niet, dan wil men Diego Godín van Atlético Madrid hebben, die naar verluidt zo’n 20 miljoen euro kost.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.