Voetbal4u.com

Eredivisie MOEILIJKE BESLISSING voor AJAX! ’50 miljoen euro te goed om af te wijzen’

Het zijn moeilijke beslissingen voor Ajax. Grote Spaanse media weten namelijk te melden dat FC Barcelona haar zinnen heeft gezet op Frenkie de Jong en daar bereid is voor te betalen.

Het dagblad Sport stelt voorop dat Ajax zijn spelmaker in principe niet wil verhandelen, maar directeur spelerszaken Marc Overmars zou wel uitgaan van het principe: iedereen heeft een prijs. Wordt er een bod van 50 miljoen euro uitgebracht, dan vinden de Amsterdammers dat te goed om af te wijzen en zal De Jong worden verkocht. De speler zelf heeft naar verluidt al groen licht gegeven, maar zou het ook niet erg vinden om nog een jaartje in de Eredivisie te spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.