Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV vraagt stuk minder dan verwacht voor uitblinker Lozano’

Hirving Lozano heeft zich definitief in de kijker gespeeld dit WK bij andere clubs. Er werd gesproken over transfersommen van rond de 70 en 100 miljoen euro maar naar verluidt kunnen clubs hem voor een stuk minder ook al krijgen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“PSV houdt ook rekening met een vertrek van Hirving Lozano, maar kijkt niet naar biedingen die niet in de buurt van de 40 miljoen euro liggen. Wie hem wil inlijven, moet voor de Mexicaan sowieso een bedrag op tafel leggen dat een PSV’er nog nooit heeft opgebracht.”

De krant gaat verder: “Memphis Depay vestigde met zijn transfer in 2015 het record: 34 miljoen euro vast en 7 miljoen euro aan (niet uitgekeerde) bonussen. Het eredivisierecord staat op naam van Davinson Sánchez, die Ajax vorig jaar 40 miljoen euro opleverde. Rondom Lozano speelt overigens nu nog niets concreets.”

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.